Exalto Benelux NV

Importeur/Ditributeur van audio/video/Hifi en elektrische mobiliteitsapparaten

Als familiebedrijf importeert en distribueert Exalto sinds 1987 audio/video/hifi en elektrische mobiliteitsproducten in België, Nederland en Luxemburg, zowel in grote winkelketens als in zelfstandige en gespecialiseerde winkels. Sinds 2021 bieden wij ook een E-shop aan.

Exalto Benelux S.A.

Exalto selecteert zorgvuldig de beste internationale partners (fabrikanten, fabrieken, enz.) om zijn klanten een reeks concurrerende producten aan te bieden met een onberispelijke prijs-kwaliteitverhouding.

We bieden ook een reeks kwaliteitsdiensten aan in België, boekhouding, geïntegreerde logistiek, callcenter, service voor reserveonderdelen, marketingservice en een volledige technische service met onze eigen technici.

Professionele ruimte?

Vraag snel uw veilige toegang tot onze E-shop aan ! Hiermee krijgt u volledige toegang tot ons portfolio.

Uw dashboard

In één klik kunt u uw inkoopvoorwaarden bekijken, online een bestelling plaatsen en ook de productbeschikbaarheid controleren. , zie de geschiedenis van activiteiten (omzet, saldi, facturen, ....) binnen ons bedrijf.

Alles online

Via deze toegang heb je ook de mogelijkheid om een ​​hele reeks marketingondersteuning te downloaden (foto's, video's, technische fiches,...).

Verdeler
ambtenaar

Exalto logo

Exalto Benelux S.A.

Distributeur sinds 1987 van audio / video / hifi en elektrische mobiliteitsproducten.

Contact

© 2024, built by codefathers