Vertel ons uw suggesties
Airwheel

In 2016 kende elektrische mobiliteit een enorme groei. Het Amerikaans-Chinese bedrijf AIRWHEEL is met zijn hoogtechnologische elektrische steps, eenwielers en scooters een belangrijke speler in de sector.

De elektrische, herlaadbare en dus milieuvriendelijke producten, die bovendien niet veel plaats innemen (veel plooibare modellen) en mooi ogen, maken van AIRWHEEL HET mobiliteitsbedrijf van de toekomst. De ludieke producten kunnen dankzij hun compacte afmetingen overal mee naartoe in de koffer van uw auto en zijn daardoor ideaal voor spontaan gebruik in de stad.

AIRWHEEL lanceert ieder jaar verschillende nieuwe concepten en zet daarmee duidelijk in op innovatie. Het bedrijf hecht bovendien veel belang aan de veiligheid van zijn gebruikers en ontwikkelt dan ook verschillende hoogtechnologische systemen die hen beter beschermen, zoals dubbele remmen op elektrische steps en voor- en achterlichten.

Voor de meeste modellen kunnen gebruikers ook een app downloaden waarop ze zien wanneer de batterij moet worden opgeladen en of hun snelheid eventueel wordt beperkt. Ze kunnen zelfs gebruikmaken van een gps-functie.

De producten van AIRWHEEL getuigen echter niet alleen van een ongelofelijk technisch vernuft, ze zijn ook een streling voor het oog. Het bedrijf beschikt dan ook over een eigen ontwerpstudio in Californië met Italiaanse designers.

De producten van AIRWHEEL worden momenteel verkocht op de meeste Europese en Amerikaanse markten en op de Chinese markt. Wij verdelen deze producten sinds januari 2016.

Naar de website van de fabrikant

Officiële verdeler van: